Printer Friendly Version Посета отправника послова Амбасаде Републике Србије у Либану војницима на мировној мисији УНИФИЛ @ 19 February 2024 01:02 PM

16.02.2024.

У част Сретења - Дана државности, господин Миљан Станојевић, отправник послова Амбасаде Републике Србије у Либану, посетио је контигент Војске Србије који делује на Југу Либана као део плавих шлемова, привремених снага Уједињених Нација у Либану (УНИФИЛ).

Током посете, поред свечаног ручка, господин Станојевић је имао прилику да се лично увери у висок ниво професионализма и посвећености припадника Војске Србије који обављају своје дужности у оквиру мировне мисије УНИФИЛ. Изражавајући своју захвалност за позив да буде део њиховог окупљања на овај важан дан, истакао је своју част и понос што је имао прилику да буде "један од њих".

Посета отправника послова Амбасаде Републике Србије у Либану није само прилика за обележавање важних датума и догађаја, већ и прилика да се изрази подршка и поштовање према припадницима Војске Србије који представљају нашу земљу на међународном нивоу.