Printer Friendly Version Poseta otpravnika poslova Ambasade Republike Srbije u Libanu vojnicima na mirovnoj misiji UNIFIL @ 19 February 2024 12:58 PM

16.02.2024.

U čast Sretenja - Dana državnosti, gospodin Miljan Stanojević, otpravnik poslova Ambasade Republike Srbije u Libanu, posetio je kontigent Vojske Srbije koji deluje na Jugu Libana kao deo plavih šlemova, privremenih snaga Ujedinjenih Nacija u Libanu (UNIFIL).

Tokom posete, pored svečanog ručka, gospodin Stanojević je imao priliku da se lično uveri u visok nivo profesionalizma i posvećenosti pripadnika Vojske Srbije koji obavljaju svoje dužnosti u okviru mirovne misije UNIFIL. Izražavajući svoju zahvalnost za poziv da bude deo njihovog okupljanja na ovaj važan dan, istakao je svoju čast i ponos što je imao priliku da bude "jedan od njih".

Poseta otpravnika poslova Ambasade Republike Srbije u Libanu nije samo prilika za obeležavanje važnih datuma i događaja, već i prilika da se izrazi podrška i poštovanje prema pripadnicima Vojske Srbije koji predstavljaju našu zemlju na međunarodnom nivou.