Printer Friendly Version Женска екипа Министарства одбране РС освојила сребрну медаљу на 50. светском војном маратону у Бејруту @ 19 November 2018 07:58 AM

 

Женска екипа Министарства одбране и Војске Р. Србије, освојила је сребрну медаљу на 50. светском војном првенству у маратону које је оджано у Бејруту, Либанска Република. На такмичењу је учествовало 15 земаља света, чланица Међународног савета за војне спортове (CISM).

Министар одбране и начелник Генералштаба су због остварених резултата и успеха на светским такмичењима наградили све спортисте војних репрезентација у џудоу и маратону бесплатним седмодневним боравком на Тари.

Министар Вулин је честитао војним спортистима у име Министарства одбране и Војске Р. Србије на постигнутим успесима, труду, упорности и дисциплини, као и ономе што су показали на борилиштима и ван њих - да је припадник Војске увек професионалац, спортиста, као и онај ко се увек бори да буде први, али више и изнад свега човек који воли своју војску и своју земљу, и који им служи на понос.